Tekst2Website html m4643c58e Custom

Op 7 september is ons koor op uitnodiging van de Stichting Shantyfestival afgereisd naar Rotterdam waar de "Wereldhavendagen" werden gehouden met als thema "van Wolga tot Maas".

Honderdduizenden bezoekers komen jaarlijks af op de Wereldhavendagen. Tijdens dit maritieme weekend vieren we de havenstad Rotterdam. Het is dan ook één van de belangrijkste evenementenweekends in Rotterdam. De internationale havenbedrijven in de stad, de spectaculaire schepen, het culturele vermaak aan het waterfront en in het centrum van de stad. En hier mochten we ook optredens verzorgen op een extra podium, wel iets buiten het festivalgebied aan de Parkkade gelegen, tegenover de wereldberoemde Rotterdamse "Ballentent". Een leuke plek om te zingen met uitzicht op Hotel New York en de Maashaven.

Samen met de Lake Singers en Onderzeil deelden we een podium tegenover een enorme "Cutterzuiger" van baggerbedrijf Van Oord, een moderne versie van de strontschuit die we bezongen in de" S.S. Shieldhal". Even verderop lag een onderzeeer en stond de Koninklijke Marine met een aantal stands. Ook daar hadden we op gerekend met "The grey Funnel Line". En "Der Allerbeste Koch" kan nog wat leren in de Ballentent. Kortom we hielden ons goed staande tussen al dat feestgedruis.

Met drie optredens en tussendoor een biertje en mooi weer kunnen we terugzien op een geslaagde dag met een goud randje.

Deel deze pagina op

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn